2019-04-15 11:12:03• hírek • x

Fit Day Nagykárolyban: TRX, cycling, zumba, kézilabda, kosárlabda és foci a kastély kertjében

A tavalyi év sikerét követően a Polipol Mobila ismét megszervezi a Fit Day sportnapot a Károlyi-kastély kertjében. Május 11-e szóljon az egészségről, az aktivitásról és a jótékonyságról!

Az esemény keretén belül olyan programokon vehetnek részt, mint például labdarúgó-bajnokság, kosárlabda-bajnokság, kézilabda-bajnokság, asztalitenisz-bajnokság, zumba, TRX, kerékpározás (cycling), illetve maraton.

 

A Fit Day az idei évben is egy jótékonysági céllal párosul. A vállalat az esemény résztvevőinek száma alapján támogatást nyújt két beteg gyermek számára. Minél többen jönnek el a sportnapra, annál több pénzzel támogatják a kis betegeket. Járuljanak hozzá jelenlétükkel a nemes célhoz, látogassanak ki május 11-én, szombaton a kastély kertjébe.

 

A tavalyi esemény videója:

 

A bajnokságokra a jelentkezési szándékot még az esemény előtt adják le! A jelentkezési határidő 2019.05.03. A jelentkezéseket (úgy az egyéni, mint a csapatjátékokra) az alábbi űrlapon keresztül megtehetik JELENTKEZÉSI ŰRLAP vagy a vállalat Facebook-oldalán üzenet formájában vagy a 0261-805-623 telefonszámon.

 

A további információkért figyelje a Polipol Mobila Facebook-oldalát vagy a Fit Day Facebook-eseményét! A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: